ICA Kvantum Mall of Scandinavia
Chef Delikatessen


Är du vår nästa chef för manuella disken?

ICA Kvantum Mall of Scandinavia ligger nordens största köpcentrum  Mall of Scandinavia I Arenastaden I Solna. Arenastaden är ett expansivt område med många stora företag. 2018 beräknas över 30 000 människor att arbeta här. 
ICA Kvantum ska vara färskvarubutiken där kunderna möts av matglädje, inspiration och lösningar som förenklar kundernas vardag, allt paketerat med ett bemötande i världsklass.      

För att jobba hos oss måste du tycka om att arbeta i ett högt tempo. Vi förväntar oss att du tycker om att arbeta med människor och mat samt har en positiv inställning. Både ditt engagemang och din glädje smittar av sig på andra och du sätter stor vikt vid att behandla andra med förståelse och respekt. Du sporras av att få bygga upp vår delidisk från grunden genom att skapa ett attraktivt sortiment, rutiner och ett oslagbart team.

 

Säljledare Delikatess

Som säljledare ansvarar du för din avdelning. I rollen ingår att leda och utveckla din avdelning såväl strategiskt som operativt.  Du ansvarar tillsammans med försäljningschef Färskvaror för att mål/budget följs på avdelningen och att avdelningen erbjuder ett fräscht och spännande sortiment. En viktig del i arbetet är att jobba med inspiration, kundmötet samt att skapa en enhetlig struktur som går i linje med resten av butiken. Du kommer att rapportera till Försäljningschef Färskvaror.


Exempel på ansvarsområden

 • Ansvar för avdelningens försäljning
 • Ansvar för teamets utveckling.
 • Ansvar för planering av kampanjer. samt för säsonger och högtider
 • Ansvar för kommunikation och prisupplevelse i avdelningen
 • Optimering av avdelningens drift med ansvar för att rutiner följs och utvecklas på ett bra sätt
 • Veckovis uppföljning av nyckeltal
 • Artikelunderhåll på avdelningsnivå
 • Uppföljning av svinn

 

Kvalifikationer

 • Minst 2 års erfarenhet av arbete i delikatessavdelning.
 • Vana att leda andra
 • Erfarenhet från flera olika avdelningar är meriterande
 • Erfarenhet i Store Office (SO), AOB, IDE

 

Personliga egenskaper

 Du är en ordningssam, innovativ, positiv person med förmåga att genomföra aktiviteter på din avdelning. Du drivs av försäljning, att inspirera och av att skapa god lönsamhet. Du har ett genuint matintresse som du tycker om att dela med dig av. Du är en person som har lätt för att coacha, sprida energi och engagera dina kollegor på avdelningen. Du är en god förebild och motiverar dina medarbetare att vilja utveckla avdelningen mot uppsatta mål. Du drivs av att hålla avdelningen fräsch varje dag med välfyllda diskar, attraktivt sortiment, säljtryck och en tydlig kommunikation.

Du har social kompetens och är lyhörd för kundernas behov och trivs med att vara synlig och aktiv bland såväl medarbetare som kunder. På så sätt bidrar du till att skapa en trivsam atmosfär med glädje i butiken. 

Intervjuer sker löpande. 

 
 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]   [ Tipsa en vän ]
Län:
Stockholm

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag
Helg
Kväll

Sista ansökningsdag:
2019-01-31

Tillträde:
enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:
Solna

[ Skicka ansökan ]

Företagets hemsida:
http://www.ica.se