ICA Sverige AB ICA Kvantum Mall of Scandinavia
Försäljningschef Färskvaror


Vi söker en färskvaruchef

ICA Kvantum Mall of Scandinavia har haft öppet sedan 12:e nov 2015 och ligger i nordens största köpcentrum Mall of Scandinavia I Arenastaden I Solna. Arenastaden är ett expansivt område med många stora företag. 2019 beräknas över 30 000 människor att arbeta här. 

ICA Kvantum ska vara färskvarubutiken där kunderna möts av matglädje, inspiration och lösningar som förenklar kundernas vardag, allt paketerat med ett bemötande i världsklass.            

För att jobba hos oss måste du tycka om att arbeta i ett högt tempo. Vi förväntar oss att du tycker om att arbeta med människor och mat samt har en positiv inställning. Både ditt engagemang och din glädje smittar av sig på andra och du sätter stor vikt vid att behandla andra med förståelse och respekt.

Vi söker nu en färskvaruchef med ansvar fö̈r avdelningarna kö̈tt&chark, ost, deli, färdigmat, köket, frukt & Grönt samt mejeri.

I din roll som fä̈rskvaruchef har du ansvar för att planera, leda och utveckla avdelningarna inom ditt ansvarsområde – såväl strategiskt som operativt. Till din hjälp har du avdelningsansvariga och en grupp medarbetare som du också har personalansvar för. Du ansvarar för daglig drift, bemanning, att optimera sälj- och lönsamhet inom området färskvaror, att aktivt jobba med säljstyrning/säljplanering, svinn och egenkontroll. En viktig uppgift är att skapa och utveckla rutiner i det dagliga arbetet och att utveckla medarbetare, avdelningarna inom ditt område. Du ingår också i företagets ledningsgrupp.


Exempel på uppgifter inom ansvarsområdet:

• Leda, utveckla och coacha personal inom avdelningen.

• Försäljning, budget, uppfö̈ljning.

• Leverantörskontakter.

• Representera ledningsgruppen.

• STF Huvudansvar fö̈r butikens EKP Matsä̈kerhet.

Kvalikationer

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, inte minst när det gäller din förmåga att inspirera och engagera medarbetarna för att skapa ett positivt arbetsklimat. Du har gymnasial utbildning och flerårig detaljhandelserfarenhet i ledande befattning. Du har erfarenhet från personalansvar, butiksekonomi, försäljning och schemaläggning.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är relationsskapande och handlingskraftig med stort intresse för kundservice, människor och dagligvaror. Du är starkt resultatorienterad och jobbar effektivt med att optimera avdelningens resultat. Som Färskvaruchef har du förmåga att motivera och är bra på att samordna resurser och säkerställa att kompetenserna används på ett effektivt sätt. Du driver avdelningen tillsammans med dina medarbetare och har en vilja att utveckla verksamheten tillsammans med medarbetare mot uppsatta mål. Vi söker dig som är duktig på att utveckla team, är kommunikativ, tydlig och entusiasmerande. Du är van vid ett coachande förhållningssätt genom att delegera, ge feedback och uppföljning. Du tar din roll i ledningsgruppen på stort ansvar och du har förmågan att kombinera det operativa butiksarbetet med att aktivt bidra i de strategiska utvecklingsfrågorna i butiken.

 
 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]   [ Tipsa en vän ]
Län:
Stockholm

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag
Helg
Kväll

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Emma Mackay

Företagets hemsida:
http://www.ica.se